Deutsch | Français | English | Italienisch | Slovenščina  
   
     
 
         
 
   
         
   
Kdo smo?
 

Garancija NSA (NSA Garantie) je na švicarskem trgu rabljenih vozil prisotna že več kot desetletje. Po zaslugi sodelovanja z družbo Europäische Reiseversicherungs AG (v začetku leta 2000) nam je uspelo znatno povečati svoj tržni delež.

 

V Nemčiji garancije NSA od leta 2005 trži družba Helvetia Versicherungs-Aktiengesellschaft.

 

Kakovost naših izdelkov nam je odprla tudi vrata nemškega trga, kjer lahko med svoje stranke štejemo najbolj priznane koncerne.

 

Z vso pozornostjo se posvečamo sleherni želji in potrebi svojih strank in tako ostajamo zvesti svojemu geslu: "Garancija NSA. Storitev, ki nudi več."

 
 
Hitra in enostavna obravnava: Vaš osebni svetovalec je vedno dosegljiv.
 
Kot nalašč za individualne želje strank: Zavarujemo vse znamke avtomobilov, garancije pa prilagodimo potrebam posameznikov.
 
Novo in ekskluzivno za trgovce: Osebni internetni račun. Vnos polic in škode, priklic računov in mnogo več!

 

 

Naše vodilo
 

Da boste v primeru nesreče še vedno ostali mobilni, zavarujemo tehnične sestavne dele na motornih vozilih naših zavarovancev.

Z upoštevanjem splošnih pogojev zavarovanja urejamo hitro, preprosto in naklonjeno našim strankam in delavnicam. Odškodnino izplačamo, če eden od zavarovanih delov v času zavarovanja neposredno izgubi funkcionalnost.

Po uspešnem preverjanju kritja sledi takojšnje izplačilo odškodnine v skladu z garancijskim zahtevkom po prejemu računa.

Z našimi strankami delimo skupno strast do avtomobilov, ves čas ponujamo ustrezne zavarovalne rešitve in se zavezujemo, da pomagamo v primeru nesreče. Pri tem ostajamo zvesti našemu motu:

 

"NSA Garantie. Več kot samo servis".